Liikkuva kuva taipuu moneksi

Animaatiot ja videot

YouTubeen ladataan joka minuutti 300 tunnin verran uusia videoita. Niitä katsotaan vuorokaudessa lähes viisi miljardia kappaletta. On aivan selvää, että video on tarinankerronnan tavoista se, jota rakastetaan jo nyt rajusti. Ja tulevaisuudessa todennäköisesti vielä rajummin. 

Liikkuva kuva taipuun moneen käyttötarkoitukseen

 1. Bränditarinat
  Kun bränditarinasta on tehty sanallinen kiteytys, on video tai animaatio aivan voittamaton tapa herättää tarina henkiin. Liikkuva kuva todistaa, että tarinasi on totta ja antaa myös katsojalle mahdollisuuden kirjoittaa tarinaan oma kokemuksellinen ulottuvuutensa.
 2. Kampanjat
  Silloin kun sinulla on 10-30 sekuntia aikaa jäädä mieleen ja tehdä vaikutus, on liikkuva kuva apurinasi korvaamaton. Visuaalisissa mainosvirroissa on usein ruuhkaa, mutta voit selvitä niissäkin perille vastaanottajasi tajuntaan kun kerrot asiasi napakasti mieleenpainuvalla kuvan, äänen ja liikkeen yhdistelmällä.
 3. Meemi2_mainostoimisto_Daddy_Tampere_Helsinki
 4. Sisältömarkkinointi
  On tärkeää, että tarjoat markkinoinnissasi yleisöllesi monipuolisia sisältöjä tukemaan heidän matkaansa ostopolun kaikissa vaiheissa. Erilaiset videot ja animaatiot tukevat viestisi perillemenoa tehokkaasti silloin kun niiden sisältö palvelee yleisöään aidosti.
 5. Tapahtumat
  Esimerkiksi messuilla ja erilaisissa asiakastapahtumissa toteutetut videotaltioinnit ovat yleisölle todisteita siitä, että brändisi on ihan oikeasti elossa ja vuorovaikutuksessa yleisönsä kanssa. Ja näille videoille on muutakin käyttöä kuin täyttää muistojen albumin sivuja. Lähetä video jälkimarkkinointina messuvieraillesi, kukapa meistä ei haluaisi olla elokuvatähti?

Voihan video mitä videoita!

TV-mainosIdeapark daddy

Shoppaa, syö, juo ja nauti

Tarttuvaa televisiomainontaa sanoja säästämättä, biitistä tinkimättä.