Onhan näyteikkunasi ulkomaailmaan kunnossa?

Verkkosivut

Google on avannut joka ikiselle brändille mahdollisuuden tulla löydetyksi ja syleillä koko maailmaa.  Teknisesti toimivat, päätelaitemukautuvat, hakukoneoptimoidut, kiinnostavaa sisältöä tarjoavat ja säännöllisesti päivittyvät sivustot ovat niitä, jotka aukaistaan useimmissa selaimissa.

Daddyn hyväksi havaittu verkkosivuresepti

 1. Määrittele tavoitteet
  Mieti, mitä verkkosivustoltasi haluat. Mikä on päätavoite, joka verkkosivujesi pitäisi täyttää. Päätavoitteen alle voit listata myös alatavoitteita, mutta pidä listan pituus maltillisena. On parempi keskittyä muutamaan tärkeimpään asiaan, kuin tavoitella kaikkia tähtiä taivaalta.
 2. Suunnittele arkkitehtuuri
  Muovaile sivustollesi rakenne, joka tukee asettamiesi tavoitteiden täyttymistä. Muista, että mitä tärkeämpi aiheesi on, sitä ylemmäs se kannattaa sivustoarkkitehtuurissa nostaa. Suunnitellessasi yksittäisten sivujen rakennetta, mieti myös niiden kohdalla, miten haluat sivustovierailijan sivulla toimivan.
 3. Meemi3_mainostoimisto_Daddy_Tampere_Helsinki
 4. Optimoi sisältö
  Täytä rakenne laadukkaalla, hakukoneoptimoidulla sisällöllä. Kirjoita aihe edellä ja unohda tärkeimpien avainsanojen maaninen toistaminen. Google ymmärtää kyllä, voit siis huoletta pistää kaikki panoksesi siihen, että sisältö on ennen kaikkea relevanttia ja kiinnostavaa!
 5. Julkaise toimivalle alustalle
  Rakenna sivusto julkaisualustalle, joka on tekniseltä toimivuudeltaan nykyaikainen, tietoturvallinen ja ennen kaikkea helposti päivitettävä. Käytä valmiita sivupohjia vain äärimmäisen pakon edessä. Pitkässä juoksussa sivustosi on käyttöturvallisempi kun suunnittelet ja koodaat sivupohjat itse alusta asti.

Sivustoja kaiken kokoisiin tarpeisiin