Hyvää shittiä* todellisille asianharrastajille

Referenssit – Let Daddy Love You!

Daddy myöntää isyytensä ja osuutensa siihen, että lukuisat eri toimialojen asiakkaat ovat onnistuneet brändinsä rakentamisessa ja markkinoinnissa. Sen enempää henkseleitä paukuttamatta mainitsemme tässä kuitenkin vain muutaman esimerkin.

Kesällä voi olla kuivaakin! Tsekkaa mökkipaikkakunnan tilanne vesi.fi-palvelusta. Brought to you by SYKE & Daddy.

#markkinointi #suunnittelu #3dcharacter
...

Talviturkki heitetty? Pintavesien lämpötilat löytyvät Suomen ympäristökeskuksen vesi.fi-sivustolta. Se on vesiaiheisen tutkitun tiedon lähde, joka palvelee niin kansalaisia kuin eri alojen asiantuntijoitakin.

#markkinointi #suunnittelu #3dcharacter #vesi
...

Suomen ympäristökeskuksen vesi.fi-sivusto tulvii (heh) vesiaiheista asiantuntijatietoa Daddyn leipomissa kääreissä. Esimerkiksi järvien sinilevätilanteen. Katso ettei tarvitse kynsiä.

#markkinointi #suunnittelu #3dcharacter #sinilevä
...

Tunnelmia Kokkolasta 🛴🛴🛴✨
@finscootershop Meet & Greet Tour Osuuskauppa KPO:n Prismoissa.

#tapahtumamarkkinointi #mainostoimisto #scootertricks
...

Och samma på svenska. Se föregående inlägg. ...

🛴🤩🛴 Kesäkuun puolivälissä sadat innostuneet nuoret pääsivät tapaamaan idoleitaan, seuraamaan vauhdikasta temppunäytöstä ja esittelemään myös omia taitojaan hienosti onnistuneella scoottikiertueella @osuuskauppa_kpo ’n Prismoissa. Mikäpä oli Daddyllä touria järjestellessä kun kumppaneina oli huipputiimi eli @finscootershop @helmeri_pirinen ja @sportspotsuomi

#markkinointi #tapahtumamarkkinointi #scootertricks #meetandgreet
...

Kesäloman kunniaksi KPO:n Prismoissa, S-marketeissa ja Saleissa kirmattiin hahmojahdissa. Daddyn konseptoimassa AR-kamppiksessa virtuaaliviikarit heräsivät henkiin puhelimen ruudulla myymälöihin piilotetuista tarroista.

#mainostoimisto #kampanja #augmentedreality #ar #lisättytodellisuus #3dcharacter
...

Daddyn konseptoimassa AR-kamppiksessa virtuaaliviikarit heräsivät henkiin puhelimen ruudulla myymälöihin piilotetuista tarroista. Digikamppista tuettiin myös analogisin mainoksin ja POS-materiaalein.

#mainostoimisto #kampanja #augmentedreality #ar #lisättytodellisuus #3dcharacter
...

* Asiakkaan luonnehdinta
Daddyn duuneista

Daddy Finland – Let Daddy Love You!
Tero Nappari, Partner, Daddy Finland Oy

© Dadvertising from Tampere and Helsinki since 2007.
Brändin rakentaminen, yritysilmeet, verkkosivustot, sisältömarkkinointi, brändihahmot, painotuotteet, augmented reality.