Daddyn referenssejä vuosien varrelta:

 

Dream solutions to everyday problems

Anvia is one of Finland’s leading information technology businesses offering services to both consumers and companies. Daddy was asked to create a distinct way for Anvia to communicate their cloud services to their B2B target group. Emphasis was on the importance of choosing the right service provider and the theme crystallized into this message: Entrepreneur, keep your head in the clouds and feet firmly on the ground! The campaign included a radio spot with a six-step training course aiming at improving the financial performance of an entrepreneur.

Anvia tarjoaa unelmaratkaisuja yritysten arkisiin ongelmiin

Case Anvia kuva 1

Daddy sai tehtäväkseen miettiä teeman, jonka alla pilvessä pyörivistä palveluista voitaisiin kertoa kohderyhmälle pirteästi ja pieni pilke silmäkulmassa.

Oikean palveluntarjoajan valinnan tärkeyttä alleviivaava teema muotoutui lopulta kehotukseksi: Yrittäjä, pidä pää pilvissä ja jalat maassa. Teemaa höystettiin raikkaalla kuvituksella, joka puhutteli kohderyhmää ensimmäisen kampanjaulostulon aikana webissä ja printti-ilmoittelussa.

“Uudesta konseptista toteutettu sähköinen suoramarkkinointi oli todella toimivaa: se aktivoi asiakkaita nelinkertaisesti tyypilliseen kampanjaan verrattuna.”

Markkinointipäällikkö Mikko Keskinen, Anvia

Kampanjan seuraavassa vaiheessa viesti ulotettiin myös radioon. Daddy rakensi konseptin, jossa spottisarjalla kehotettiin yrittäjää treenaamaan tuottavuuteensa lisää tehoja viiden päivän mittaisella Anvian Kuntokuurilla.

Kuuntele treenivinkit tästä:

  • Maanantai

  • Tiistai

  • Keskiviikko

  • Torstai

  • Perjantai

Anvia logo

Anvia on kasvava ICT-yhtiö, joka tarjoaa nykyaikaiset ja korkealaatuiset ratkaisut kuluttajien ja yritysten viestintään, tietohallintoon ja turvallisuuteen sekä kuvan ja äänen siirtoon. Anvia-konsernin henkilöstömäärä on noin 700. Suomen teleoperaattoreista Anvia on neljänneksi suurin. Anvian juuret ovat Pohjanmaalla, mutta nykyisin sillä on toimintaa eri puolilla Suomea.