Daddyn referenssejä vuosien varrelta:

Let the Anvia brownie be your hardworking household helper.

Kotitonttu translates as a “brownie”. And by brownie, we mean those hardworking household spirits, not the sweet and crumbly pastries. However, just as sweet a deal can be reached with Kotitonttu. It’s a service that monitors weather conditions and electricity prices and adjusts the heating of your house accordingly. Savings may go beyond 20%!
Anvia’s popular brand spokes character, also by Daddy, was given a moonlighting job to deliver the message about the new service in this campaign site tailored to all devices.

Ei tontumpi brändihahmo!

Kotitonttu on Suomen neljänneksi suurimman teleoperaattori Anvian uusi langaton, kodin tai loma-asunnon sähkönkulutusta ohjaava ja tarkkaileva palvelu. Sääennustetta ja sähköpörssin hintoja seuraamalla se selvittää päivittäin vuorokauden edullisimmat tunnit ja hyödyntää niitä kodin lämmittämiseen. Lämmityskuluissa säästöä voi syntyä jopa yli 20 prosenttia.
Daddy laajensi Anvian suositun brändihahmon toimenkuvaa, ja tuttu sympaattinen hovimestari kuutamourakoi nyt myös Kotitontun puhemiehenä. Ei tontumpi juttu!
Tonttu tottelee tablettia, tietokonetta ja tietysti älypuhelinta. Siksi kampanjasivukin on kotonaan kaikissa päätelaitteissa.

Sastamalanseudulle Arvostele

Tutustu Anvia Tonttu -palveluun!