Daddyn referenssejä vuosien varrelta:

TAKAISIN

Halvan markkinointikampanja

Halva – klassikko­jinglen uudet vaatteet

”Tänään oste­taan Halvan maukas­ta lakrit­saa…” Myös Daddy on menneinä vuosina rallatellut tätä mainos-jinglejen klassikkoa aina kun lakunälkä on iskenyt. Vaikka jingle sinällään loistava edelleen onkin, Daddy sai idean: Mitä jos Halva järjestäisi markkinointikampanjan, jonka puitteissa kansalaiset saisivat tuunata tutusta mainoskappaleesta oman versionsa tälle vuosituhannelle? Halva innostui ideasta ja niin innostuivat myös kansalaiset…

Kampanjan aikana Halvalle lähetettiin tusinoittain biisiehdotuksia. Tyylilajit vaihtelivat genrestä toiseen. Myös kampanjan mainoskampanja Facebookissa ja Instagramissa sai poikkeuksellista huomiota. 

Kaikista kampanjaan lähetetyistä kappaleista valittiin finalistit, joista voittaja valittiin sekä kansan äänillä että Halvan arvovaltaisen juryn päätöksellä. Kisan voitti jyväskyläläisen rap-yhtyeen Koiranaamojen versio alkuperäisestä jinglestä.

Voittajakappaleen voit katsoa täällä.

Tässä kampanjassa erityisen onnistunutta oli se, että myös valtamediat saatiin kiinnostumaan aiheesta. Esimerkiksi Helsingin Sanomat kirjoitti kampanjasta kärkenään jutussa Halvan alkuperäisen mainos-jinglen säveltäjän, grand old man Kaarlo Kaartisen haastattelu.

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako markkinointikampanja? Anna kuulua itsestäsi, olemme sinuun pian yhteydessä!