Daddyn referenssejä vuosien varrelta:

Tell your customers how amazing you are!

Huhmari Holiday Centre is all about beautiful nature, unique ambiance, and taking it easy. However, these attractive qualities were not conveyed by the holiday centre’s previous look. Therefore, something needed to be done. Check out the results at www.lomakeskushuhmari.com.

Kerro ihmeessä asiakkaillesi miten erinomainen olet!

Lomakeskus Huhmarissa on kysymys ennen kaikkea luonnosta. Sinisenä silmää hivelevä Höytiäinen ja komeana kohti taivasta kipuava Huhmarisvaara ovat luonnon muovaamia maamerkkejä, jotka luovat lomalle Huhmarissa ainutlaatuiset puitteet.

Toinen Huhmarin tunnusmerkeistä on tunnelma. Täällä lomalainen pääsee kokemaan mitä karjalainen sydämellisyys ja vieraanvaraisuus tarkoittavat. Palvelu on ammattitaitoista, mutta samalla lupsakan rentoa.

Kolmanneksi Huhmarissa vannotaan olemisen nimeen. Se tarkoittaa sekä tekemistä että tekemättä jättämistä. Täällä lomapäivänsä voi täyttää monipuolisilla aktiviteeteilla tai vain keskittyä nauttimaan luonnonrauhasta.

Nämä Huhmarin vetovoimavaltit eivät kuitenkaan välittyneet lomakeskuksen vanhasta olemuksesta mitenkään. Asia päätettiin korjata ja lopputuloksena syntyi uuden brändi-ilmeen sekä perusmarkkinointimateriaalien lisäksi myös nykypäivän vaatimuksia vastaava responsiivinen webbisivusto.

“Uudesta ilmeestämme pidetään. Erityisesti webbisivustomme ja sen selkeys, houkuttelevuus sekä käytettävyys eri päätelaitteissa ovat saaneet asiakkailtamme kiitosta!”

Toimitusjohtaja Tuija Rytkönen, Lomakeskus Huhmari

Huhmari. Lupsakka lomakeskus.
Huhmari on mutkattoman mukava ja luonnostaan kaunis lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Meillä uskotaan, että jokaisen kuuluu silloin tällöin tehdä investointi itseensä ja pitää pieni paussi arjesta. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita lomaelämyksiä ja viimeistelemme ne karjalaisella vieraanvaraisuudella sekä lupsakan leppoisalla palvelulla.
Tutustu lomakeskuksen sivustoon!