Daddyn referenssejä vuosien varrelta:

Hardhats hit the radio

Encouraged by Daddy, Puukeskus, a supplier of timber and building materials to the trade and general public, dared to take a marketing communications path less travelled. In recent years, Daddy has developed several engaging radio campaigns for the company. In addition to this, Puukeskus’s service image has been hammered into better shape by creating a building tip database. The distinguished brand has also received the visual facelift it deserved.

Raksamies kuuntelee radiota

Daddy ehdotti Puukeskukselle perinteisen mainonnan lisäksi myös hieman poikkeavia markkinointiviestinnän polkuja. Kanavaksi valittiin yrityksen ammattilaiskohderyhmän hyvin tavoittava Radio SuomiPOP.

Katkomainonnan sijaan haluttiin sukeltaa syvemmälle formaattiin, ja yhteistyötä lähdettiin tekemään sisällöntuotannon muodossa kanavan Aamu-shown kanssa.

Aluksi kuulijoita houkuteltiin paljastamaan valkeat valheensa Julkisivu kuosissa? -kampanjalla. Seuraavassa kampanjassa kerättiin parhaita vessakirjoituksia Iso hätä -teemalla. Kampanjoissa palkintoina olleita terassilautoja ja ulkohuussia tavoiteltiin tosissaan.

Seuraavaksi Puukeskukselle synnytettiin fiktiivinen brändihahmo, rakentamisen ja remontoinnin ihmelapsi Pasi Toikka. Pasilla sana on hallussa ja taito hyppysissä, ja tämän hän myös teki radion kuuntelijoille kampanjoiden aikana tiettäväksi. Rakentamisen tosi paikat koottiin kuunneltavaksi myös kampanjan webbisivustolle podcast-versioina.

Kampanjasivuston kävijämäärät kertovat, että Pasi otettiin kuulijakunnassa avosylin vastaan.

Pasi Toikan tolkuttomimmat tarinat:

  • Palveluksia Perluskoonille!

  • Kuuraketti Elvikselle

  • Puhelu Kukkenhaimilta

  • Se on tosi kuin…

  • Pientä ovi- ja ikkunahommaa

Case puukeskus kuva 1

Case Puukeskus kuva2

Case Puukeskus kuva 3

Palvelualttiita brändejä rakastetaan

Daddy konseptoi Puukeskukselle Vinkkipankki-sivuston vahvistamaan yrityksen palvelumielikuvaa ja syventämään sen dialogia kohderyhmiensä kanssa. Sivustolle päivitetään säännöllisesti erilaisia rakentamiseen ja remontointiin liittyviä vinkkejä, joilla Puukeskus haluaa helpottaa asiakkaidensa elämää. Kävijöitä sivustolle ohjataan printti-ilmoittelulla sekä Puukeskuksen oman webbisivuston kautta.

Aina ei kannata keksiä pyörää uudestaan

Riittää kun se muotoillaan uuteen uskoon. Puukeskus on vuosien saatossa tullut monelle tutuksi ja siihen liitettävät mielikuvat ovat vahvoja ja vakiintuneita. Daddy sai yhteistyön alkumetreillä toimeksiannon tuunata tätä mielikuvaa astetta modernimpaan suuntaan, hyviä vanhoja arvoja hukkaamatta. Uudistuksen tuloksena Puukeskus sai uuden ilmeen, joka on sittemmin ulotettu kaikkeen yrityksen markkinointimateriaaliin.

Puukeskus logo

Vuonna 1929 perustettu Puukeskus on rakentajia, remontoijia, teollisuutta ja muita ammattiasiakkaita palveleva rakennustarvikeliike. Yritys työllistää lähes 650 rakentamisen ammattilaista ja sillä on toimipisteitä Suomessa, Venäjällä sekä Virossa. Vuoden 2011 myynti oli 373 MEUR.

Case Puukeskus kuva 4

Case Puukeskus kuva 5

Case Puukeskus kuva 6