Daddyn referenssejä vuosien varrelta:

Up Education ja Universal Players – Informaatiota ja innoitusta vaihtarivuoteen

Vaihto-oppilasvuosi on iso askel sekä nuorelle että hänen perheelleen. Siksi vaihto-oppilaspalveluiden markkinoinnissa on syytä mennä asia edellä ja antaa palveluntarjoajan osaamisen sekä tyytyväisten asiakkaiden puhua puolestaan. Up Education- ja Universal Players -yritykset ovat molemmat kokeneita toimijoita, joiden palveluissa korostuu laatu ja luotettavuus. Näitä laatusanoja henkivät myös Daddyn yrityksille toteuttamat nettisivustot.

Vaihtarivuotta suunnittelevat tarvitsevat oikean päätöksen tekoon ennen kaikkea relevanttia tietoa palveluntarjoajan osaamisesta ja toisaalta kohdemaista, niiden kulttuureista sekä esimerkiksi koulujärjestelmistä. Kummallakin sivustolla huomioidaan omina tiedontarvitsijoinaan sekä nuoret että heidän vanhempansa. Tiiviit ja selkeät tietopaketit yhdistyvät tunteeseen, kun mukana on myös vaihtarivuotensa viettäneiden kokemuksia.

Blogi- ja Facebook -linkitykset ja -nostot tuovat sivustojen sisältöihin ajankohtaisuutta ja ennen kaikkea vaihto-oppilaiden aitoja ajatuksia vuodestaan vieraassa maassa. Päätöstä vahvistavina toiminnallisuuksina löytyvät esitteiden ja hakemusten tilaustoiminnot sekä mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen infotilaisuuteen; ne tärkeimmät päätökset kun vaativat silti kasvokkain kohtaamista. Se varmistaa, että ”Parasta on kaikki!”, kuten New Yorkissa vaihtarivuonna asunut Henkka kiteyttää.

Referenssikuva 1