Kokemuksia Daddysta

Daddy tietää, mitä yhteistä on jälkikasvun kasvatuksella ja kumppanuussuhteen hoidolla. Kummassakin tapauksessa uhkailun, lahjonnan ja kiristyksen voi unohtaa. Sen sijaan molemminpuolinen kuuntelu, luottamus ja yhdessä tekeminen kantavat pitkälle. Huumoria ja itseironiaa unohtamatta. Siksi tykkäämme upeista asiakkaistamme, jotka taitavat olla tyytyväisiä myös meihin. Lue vaikka:

 

”Yhteistyö Daddyn kanssa on jatkunut jo vuosia – hyvästä syystä. Daddy kuuntelee asiakasta aidosti, ymmärtää tarpeemme ja ehdottaa ennakkoluulottomasti ajassa kiinni olevia ideoita. Daddylta saa sen, mistä sovitaan – usein enemmänkin – ja aina aikataulussa. Daddyn kanssa projekteja tehdään hyvässä yhteistyössä ja lopputulosta hierotaan positiivisessa hengessä, kunnes ollaan kaikki täysin tyytyväisiä. Luotan sataprosenttisesti Daddyn superammattilaisiin!”

Anniina Niemistö
Viestintäjohtaja
Fazer Leipomot

 

”Työskentely Daddyn kanssa on erittäin sujuvaa, ammattitaitoista ja joustavaa. Useimmiten meille heränneet kysymykset on ratkaistu ennen kuin olemme ehtineet niitä edes esittää. Projektointitapa on suunniteltu ketterän projektimme mukaan. Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan työskentelyn, nopean etenemisen sekä reagoinnin kehittyviin tarpeisiin. Luovuutta, innovaatioita ja teknistä sekä visuaalista osaamista löytyy roppakaupalla.”

Seija Rantonen
Projektipäällikkö
Suomen ympäristökeskus (SYKE)

 

”Daddyn vahvuutena on kyky kuunnella asiakasta, perehtyä hänen tarpeisiinsa ja tehdä tämän pohjalta mielikuvituksellisia luovia toteutuksia. Luovuudesta huolimatta jalat pysyvät maassa ja fokus tiukasti myös kaupallisissa tavoitteissa, sovituissa budjeteissa ja aikatauluissa. Yhteistyö Daddyn ja oman markkinointitiimimme välillä on mutkatonta, ja toiveisiin reagoidaan nopeasti.

Daddyn kanssa tehdyt toimenpiteet ovat säännönmukaisesti täyttäneet niille asetetut liiketoiminnalliset tavoitteet. Voin suositella varauksetta Daddya jokaiselle osaavaa markkinointikumppania kaipaavalle yritykselle.”

Mikko Keskinen
Viestintä- ja asiakkuusjohtaja
Osuuskauppa KPO

 
”Daddy Finland on toiminut sopimusmainostoimistonamme useamman vuoden ajan ja auttanut Sastamalan kaupunkia ratkomaan hyvinkin erilaisia markkinointiin liittyviä haasteita. Erilaisten kampanjatoteutusten ohella Daddy on muun muassa ollut rinnallamme kumppanina ja sparraajana kun olemme luoneet uuden yritysalueen konseptointia, kuvittanut ja sanoittanut toimiviksi markkinointiviesteiksi tonttimarkkinointimme strategian ja visiot sekä fasilitoinut kotisivujemme sisältösuunnitelman tekemistä.

Kampanjoiden laskeutumissivut, printti-ilmoitukset, some-materiaalit, artikkelit, messuosastot... kaikki mitä olemme keksineet pyytää, on onnistunut. Daddyn ehdottomia vahvuuksia ovat kohderyhmään uppoavat ja erottuvat toteutukset, joustavuus, nopeus, matala organisaatio ja asiakkaan kuuntelu.”

Johanna Kurkikangas
Viestintäpäällikkö
Sastamalan kaupunki

 

”Daddy Finlandin tiimin kanssa yhteistyö on ollut alusta lähtien erittäin mukavaa ja luontevaa. He ovat hahmottaneet hienosti brändin ydinviestin ja rakentaneet sen ympärille tyylikkään, toisaalta myös kepeän mutta samalla asiantuntijuudesta viestivän ja luotettavan vaikutelman antavan brändin. Daddyn porukka tekee asiat sovitussa aikataulussa tehokkaasti ja tyylillä pitäen aina mielessä brändin ydinviestin. Daddyn tiimin kanssa on ollut myös hulvattoman hauskaa. Vaikka palavereissa on puhuttu paljon asiaa, välillä on ollut hauska lipsua puhumaan myös hieman asian vierestä!

Suosittelen Daddyn ammattitaitoista tiimiä kaikille, jotka haluavat laadukkaasti rakennetun, tyylikkään ja kilpailijoista erottuvan brändin!”

Nonna Heiskanen
Yrittäjä, gynekologi, lääketieteen tohtori
Nomai Oy

Tämähän vaikuttaa kiinnostavalta!

    Tuntuuko, että olisimme oikea tekijä sinulle ja sinä meille sopiva sympaattinen asiakas? Ota meihin yhteyttä.

    © Mainostoimisto Daddy Finland Oy, Satakunnankatu 33 B, 33210 Tampere.

    Dadvertising from Tampere and Helsinki since 2007.
    Brändin rakentaminen, yritysilmeet, verkkosivustot, sisältömarkkinointi, videotuotannot, brändihahmot, painotuotteet, augmented reality.

    Satuit lukemaan myös footerin? Ota yhteyttä.