Verkkopalvelut

Mitä yhteistä on New York Timesilla, Disneylla ja Ruotsin valtiolla? Kaikkien sivustot pyörivät WordPress-alustalla. Mikä kelpaa jäteille, kelpaa Daddyllekin. Olemmekin jo vuodesta 2007 toteuttaneet WP:llä lukuisia kotisivuja, verkkokauppoja, verkkoteoksia ja kampanjasivustoja.

Asiakas
Yksi jos toinen ja myös sen serkku

Tehtävä
Kutokaa meille koti verkkoon!

Keinot
Verkkosivu, kampanjasivu, verkkopalvelu, palveluportaali, digitaalinen työkalu

Integraatiot rikastavat verkkosivujen sisältöä

WordPress on perussivustojen tekoon simppeli systeemi, mutta osaavissa käsissä siitä tulee todellinen tehomylly. Daddy sukeltaa sukkelasti WP:n konepellin alle sekä hakee, laskee ja käsittelee dataa erilaisista tietokannoista ja erillisjärjestelmistä. Erityisen tuttuja meille ovat erilaiset autotietokannat ja avoimen tiedon järjestelmät. Kuten myös WP:n ulkopuolella tapahtuvan sisällöntuotannon integrointi julkaisujärjestelmään.

Hakukonelöydettävyys (SEO)

Daddyn duunaamat verkkosivustot sisältävät täydet tekniset valmiudet hakukoneoptimointiin. Kumppanimme kautta tarjoamme myös sisällön SEO-auditointia ja tuloksekasta hakukonemarkkinointia.

Saavutettavuus

Halutessasi saat sivustosi tietenkin WCAG 2.1.-saavutettavuuskriteerien mukaisena. Olemme saaneet aiheesta lisäoppia Kehitysvammaliitolta ja Näkövammaisten liiton Annanpura Oy:ltä, jotka ovat auditoineet tekemiämme sivustoja.

Verkkokaupat

Kun haluat tehdä bisnestä bittiympäristössä, pystytämme puotisi WooCommerce-alustalle. Se taipuu moniin tarpeisiin ja reippaaseen, jopa 100 000 tuotteen tarjontaan! Toteuttamiamme kauppapaikkoja ovat mm. yhteisöllinen streetwear-merkki all good, kansainvälinen kuukuppien verkkokauppa Nomai ja vedet kielelle nostattavan kotiruoan verkkokauppa 2Mums.

Daddyn kautta onnistuvat erikoisemmatkin WooCommerce-räätälöinnit. Olemme virittäneet verkkokaupan perustuotekonseptin jopa kännykkäkorjaamon vikailmoitusvälineeksi. PayTrail-kumppanina järjestämme käyttöösi kattavat maksutavat, teitpä kauppaa kotimaassa tai kansainvälisesti.

Verkkoteokset

Daddy diggaa taiteita ja osallistuu sydämen palolla myös kulttuuritekoihin. Verkkoteosprojekteissa olemme digitoineet (lue: skannailleet sormet kohmeessa sastamalalaisessa kellarissa) Rudolf Koivun taidetta, vierailleet Tove Janssonin ateljeessa ja jännittäneet meistä Eduskunnalle tehtyjä turvaselvityksiä. Samalla maailmaan on tullut kätilöityä muun muassa virtuaalimuseoita ja painettujen historiateosten verkkoversioita.

Palveluportaalit

Verkkopalvelujen ansiosta asiakas voi hoitaa asiansa vikkelästi milloin ja missä haluaa. Samalla palveluorganisaation työkuorma kevenee ja palveluprosessista jää seurattavat digitaaliset jäljet. Palvelumuotoilulla tunnistamme asiakastarpeet ja keinot niiden täyttämiseen. Saimme esimerkiksi kunnian toimia lead agencyna, kun Fazer uudisti sisäisen palveluorganisaationsa kansainvälisen asiointiportaalin.

Muut käyttöliittymät

Oletko suunnittelemassa esimerkiksi mobiiliapplikaatiota? Tarvitsetko apua käyttäjätarinoiden ja -polkujen pähkäilemiseen? Daddylla on sormensa pelissä myös käyttöliittymissä sekä asiakas- ja käyttökokemuksen analyyseissa.

Olemme tehneet alihankintana UI-suunnittelua suurille IT-taloille ja heidän asiakkailleen, esimerkkeinä Helsingin kaupunki, HSL, Eduskunta ja useat yliopistot. Suunnittelemiamme käyttöliittymiä ja ulkoasuja löytyy palveluista, joiden taustalla pyörivät WordPressin lisäksi esimerkiksi Sharepoint, Moodle tai DotNetNuke.

Osta vain mitä tarvitset!

Daddy ei tuputa eikä tyrkytä vaan palvelee juuri tarpeidesi mukaan. Saat meiltä verkkoratkaisut kattavana kokonaispakettina, mutta halutessasi voimme toteuttaa palapeliisi vain sen puuttuvan palasen.

Marco Pajari - Partner - Daddy Finland Oy

Tämähän vaikuttaa kiinnostavalta!

    Tuntuuko, että olisimme oikea tekijä sinulle ja sinä meille sopiva sympaattinen asiakas? Ota meihin yhteyttä.

    © Mainostoimisto Daddy Finland Oy, Satakunnankatu 33 B, 33210 Tampere.

    Dadvertising from Tampere and Helsinki since 2007.
    Brändin rakentaminen, yritysilmeet, verkkosivustot, sisältömarkkinointi, brändihahmot, painotuotteet, augmented reality.